5/5

Retourneren

Retourneren van producten is bij ons aan bepaalde voorwaarden verbonden. Pvc-producten en materiaal dat speciaal voor jou besteld is, kunnen helaas niet geretourneerd worden vanwege de batch verschillen.

Voor andere producten geldt dat ze binnen 14 dagen na levering retour moeten worden gestuurd in de originele onbeschadigde verpakking. Als je de goederen wilt retourneren, dien je deze eerst aan te melden en goedkeuring te krijgen. Vervolgens kun je de goederen inleveren in ons magazijn in Duivendrecht(Industrieweg 75), zonder dat er handling kosten in rekening worden gebracht. Normaal gesproken zijn deze kosten €55. Bij alle retourneren worden 15% administratiekosten in rekening gebracht.

Als tip raden wij je aan om voor eventuele reparaties of gedeeltelijke vervangingen 2 tot 3 pakken te bewaren.

Als je wilt weten welke producten je wel en niet kunt retourneren, vul dan het formulier volledig in. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk informeren over de afwikkeling van je retourzending.

Voor meer informatie

Bekijk ook onze algemene voorwaarden

Belangrijk om te weten

Onze doelstelling is om binnen 5 werkdagen je aanvraag te verwerken.
Zodra de verwerking voltooid is, zullen wij contact met je opnemen om de afhaallocatie en -datum van de retourzending te bespreken.
Houd er rekening mee dat zonder goedkeuring van je aanvraag de goederen niet retour kunnen worden genomen.

Word member en geniet van de beste producten, inspiratie en verhalen op het gebied van interieurdesign.