5/5

Bezorgen en afhalen

Het bezorgen van uw bestelling

Bouma Floors werkt samen met de transportbedrijven Post NL en Transmission om vloeren te leveren door heel Nederland, België en op verzoek ook in andere Europese landen. De leveringen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur en worden geleverd tot aan de stoep.

De bestelde vloeren worden op een pallet ingebonden en geseald voordat ze worden afgeleverd. Het is mogelijk om de bestelling op elke werkdag te laten leveren, maar er wordt niet geleverd in het weekend.

Als klant ontvang je op de afgesproken leverdatum een Sms-bericht met de geplande tijdspanne van de aflevering zodra Bouma Floors het bericht van de planning heeft ontvangen. Het is belangrijk om te onthouden dat het uiteindelijke aflevertijdstip kan verschillen van de opgegeven indicatie vanwege de toenemende drukte op de weg. Daarom is het belangrijk om op de bezorg dag de gehele dag aanwezig te zijn om de levering in ontvangst te nemen.

Als de transporteur je niet thuis treft op de afgesproken leverdatum, worden er extra transportkosten in rekening gebracht, namelijk €39,95 in Nederland.

Het is goed om te weten dat als de producten onverhoopt niet leverbaar zijn, Bouma Floors direct telefonisch contact met je zal opnemen.

Tot slot is het van belang dat je bij de aflevering de goederen op uiterlijke gebreken controleert en eventuele schade op de vrachtbrief vermeldt alvorens je deze aftekent. Zo voorkom je dat je verantwoordelijk wordt gehouden voor schade die tijdens het transport is opgetreden

Het verzetten van een levering.

Als de levering niet kan doorgaan op de afgesproken datum, dan moet je dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch en per e-mail aan Bouma Floors melden. Als de transporteur op de levering dag voor een dichte deur staat, wordt er een nieuwe afspraak met jou gemaakt. Maar let op, voor deze nieuwe afspraak worden extra transportkosten in rekening gebracht.

Het is daarom van belang dat je tijdig contact opneemt met Bouma Floors om de levering op een later moment te plannen. Hiermee voorkom je niet alleen extra kosten, maar ook onnodige vertragingen in het leveringsproces.

Als de levering op de afgesproken datum geen doorgang kan vinden, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch en per mail aan ons te melden. Als de transporteur voor een dichte deur staat wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Hiervoor worden u dan wel de extra transportkosten in rekening gebracht.

Het afhalen van uw bestelling

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, zorgt Bouma Floors ervoor dat deze op de afgesproken datum voor u klaar staat. U kunt uw bestelling persoonlijk afhalen op ons adres aan de Industrieweg 79 in Duivendrecht (postcode 1115 AD).

Onze afhaalmogelijkheden zijn beschikbaar op maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 uur en 17:00 uur.

Word member en geniet van de beste producten, inspiratie en verhalen op het gebied van interieurdesign.